1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help The website is ssslllooowww!!!

Discussion in 'Questions & Assistance' started by Teacher MARK, 26 Nov 2015.

  1. Teacher MARK

    Teacher MARK Thread Starter Banned

    Joined:
    21 Aug 2015
    Messages:
    505
    Likes Received:
    106
    For the last few days the website has been running almost unusably slow.
    Any news on when this is going to get looked at?

    Cheers... or ccchhheeeeeerrrsss!!!
     
  2. Stamp

    Stamp Administrator Staff Member

    Joined:
    26 Nov 2010
    Messages:
    9,685
    Likes Received:
    1,484
    No problems on my side. :confused
     
  3. chuachinsoon

    chuachinsoon Well-Known Member

    Joined:
    15 Mar 2012
    Messages:
    1,110
    Likes Received:
    164
    No problems here too.
     
  4. Teacher MARK

    Teacher MARK Thread Starter Banned

    Joined:
    21 Aug 2015
    Messages:
    505
    Likes Received:
    106
    The website works fine till I log in.
    Then it slows down to a crawl.
    I sign in using Facebook and this seems to be where the problem is occurring.

    I would register for a regular account but now I can't because my email is listed as already being used!
     
  5. Teacher MARK

    Teacher MARK Thread Starter Banned

    Joined:
    21 Aug 2015
    Messages:
    505
    Likes Received:
    106
    It looks like we are back to normal... for now! :)
     
  6. Teacher MARK

    Teacher MARK Thread Starter Banned

    Joined:
    21 Aug 2015
    Messages:
    505
    Likes Received:
    106
    This website runs fine of you are not logged in.
    If you log in via Facebook using Chrome the site won't load at all.
    If you sign in using Facebook and FireFox it's VERY slow.

    Probably why there are not many visitors.

    Any chance of looking in to this?

    I suspect the Facebook Connect feature is at fault here... damn Facebook!
     
  7. stewpidmach1

    stewpidmach1 banned

    Joined:
    10 Feb 2014
    Messages:
    71
    Likes Received:
    6
    been trying to make a few posts lately. they go nowhere. dont show at all after clicking the post reply button.
    hmmm this one came through ok and quickly. but posts to my recent threads dont.
     
  8. Teacher MARK

    Teacher MARK Thread Starter Banned

    Joined:
    21 Aug 2015
    Messages:
    505
    Likes Received:
    106
    Yeah... it's hit and miss. I think it's something to do with the Facebook Connect module.
     
  9. stewpidmach1

    stewpidmach1 banned

    Joined:
    10 Feb 2014
    Messages:
    71
    Likes Received:
    6
    Last edited: 9 Dec 2015
  10. sirchai

    sirchai Well-Known Member

    Joined:
    21 Jul 2012
    Messages:
    1,672
    Likes Received:
    476
    Did your mama not tell you that facebook kills?
     
  11. po3try

    po3try Well-Known Member

    Joined:
    11 Mar 2014
    Messages:
    515
    Likes Received:
    213
    whens the grey going? surely it doesn't need to be all over, just the front page.
     
  12. Wangsuda

    Wangsuda Nonentity Staff Member

    Joined:
    2 Dec 2010
    Messages:
    3,251
    Likes Received:
    356
    They gray will be going on 14 November. Seeing as we are a site specializing in teaching in Thailand, we decided to honor the government's request of 30 days with no color. As for making some pages color, it's kind of an all-or-nothing thing. Anyway, if you, or anyone, has any questions or comments about this, please let me know via PM. Thanks!
     

Share This Page